Υποψήφιοι στις εκλογές

Κοινό ψηφοδέλτιο από τη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ και την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ Το κοινό ψηφοδέλτιο της συνεργασίας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ για τις εκλογές στην ΕΣΠΗΤ (6 & 7 Ιουλίου). Συνεχίζουμε, με την εμπιστοσύνη σας, τον αγώνα να περισώσουμε την αξιοπρέπεια της ζωής και του επαγγέλματός μας, τις εργασιακές και ασφαλιστικές κατακτήσεις, το δικαίωμα καθενός από μας στην ποιότητα ζωής, στην υγεία, στην εργασία και στη σύνταξη.

Απαντούμε με προτάσεις και με αποτελέσματα στην σκοπιμότητα που συντονισμένα εξελίσσεται στην ΕΣΠΗΤ – όπως και σε άλλα σωματεία – να μετατοπισθεί η αντιπαράθεση από την κριτική στην συκοφαντία, από το επιχείρημα στην δημοκοπία, αδιαφορώντας ότι παρόμοια τακτική ροκανίζει την ύπαρξη των σωματείων και υπονομεύει την αποτελεσματικότητα και λειτουργία τους. Το ψηφοδέλτιό μας είναι περισσότερο από άλλοτε δυναμικό, ενωτικό κι ανανεωμένο -μια ισχυρή ομάδα, ενισχυμένη με πολλούς συναδέλφους. Έχουμε την θέληση να προχωρήσουμε, με την βοήθειά σας, για να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα του ασφαλιστικού, να προστατεύσουμε την ανεξαρτησία και τις παροχές του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, να εργαστούμε για ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των ενώσεων και να περάσουμε με ασφάλεια την έρημο που βρίσκεται μπροστά μας, προστατεύοντας την αξιοπρέπεια του επαγγέλματος.
Μας ενώνουν τα κοινά προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά και η πίστη ότι ο συνδικαλισμός παραμένει χρήσιμος, αρκεί να του επιστρέψουμε την αξιοπιστία του.

Οι υποψήφιοι στις εκλογές 6 και 7 Ιουλίου είναι:

Διοικητικό Συμβούλιο
ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΒΙΚΗ
ΖΑΡΙΦΗ ΜΑΡΙΑ
ΘΕΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΡΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΖΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ ΣΑΙΑ
ΜΟΣΣ – ΣΥΨΑ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΛΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΠΑΦΩΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΑΚΗΣ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΝΕΛΛΗ)

Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ ΛΙΑΝΑ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΟΛΓΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΔΑΠΕΡΓΟΛΑ ΣΤΕΛΛΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εκπρόσωπος στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ
ΜΠΑΖΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΟΡΤΗ ΚΑΙΤΗ

Εξελεγκτική Επιτροπή
ΜΑΚΡΑ ΤΟΝΙΑ
ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ
ΠΛΑΧΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ

Ταμείο Αλληλοβοήθειας
ΑΝΔΡΕΩΛΑ ΑΝΝΑ
ΑΡΣΕΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΔΡΙΒΑΚΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΦΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Υποψήφιοι για την Εφορευτική Επιτροπή της επόμενης τριετίας είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ και ο ΠΑΝΟΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

Advertisements