Επιστολή Γιάννη Πλαχούρη

Προς το προεδρείο της ΕΣΠΗΤ

Κοινοποίηση μέλη του ΔΣ και μέλη της ΕΣΠΗΤ

Τις τελευταίες μέρες γίνομαι αποδέκτης διαφόρων συκοφαντικών, για το προηγούμενο Δ.Σ., «φημών», σε σχέση με την διαδικασία παραλαβής-παράδοσης και τις υποτιθέμενες «επιφυλάξεις» σας για τα πεπραγμένα μας.

Δεν είναι, βέβαια, απορίας άξιον γιατί δεν επιλέξατε να τις εκφράσετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κατά τη συγκεκριμένη θεσμοθετημένη διαδικασία (παραλαβή-παράδοση) και παρουσία των μελών της παράταξής μας, αλλά επιλέξατε τον «εύκολο» δρόμο της κατόπιν εορτής λασπολογίας, πιθανόν γιατί θεωρήσατε ότι στο τέλος κάτι θα «κολλήσει», αποπροσανατολίζοντας έτσι τα μέλη μας από τυχόν επερχόμενες αποφάσεις σας που δεν θα είναι ευνοϊκές γι’ αυτά, αλλά και για ολόκληρο τον κλάδο.

Οφείλετε, αλλά και ως άμεσα θιγόμενος απαιτώ, να δικαιολογήσετε υπεύθυνα και λεπτομερώς τις όποιες ενστάσεις σας, δημοσιοποιώντας τις, ταυτόχρονα, στους συναδέλφους.

Σε προσωπικό επίπεδο επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, προκειμένου να προστατέψω τόσο την τιμή και την υπόληψή μου όσο και τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ., ενημερώνοντας με παρρησία τα μέλη της ΕΣΠΗΤ για ό,τι προκύψει.

Τέλος, πάρτε το απόφαση ότι η επιλογή μου να αποχωρήσω από το Δ.Σ., ύστερα από πέντε συνεχόμενες θητείες, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση αδρανοποίηση ή αδιαφορία για τα τεκταινόμενα.

Γιάννης Πλαχούρης

17 Σεπτεμβρίου 2012